FASCINATION ABOUT VERIFICARE ISTORIC MASINA

Fascination About verificare istoric masina

Fascination About verificare istoric masina

Blog Article

Un vehicul este fabricat în standarde stricte, pornind de la caroserie și încheind pe partea de motor, orice improvizație reprezentând un genuine pericol pentru siguranța ocupanților și celorlalți participanți la trafic.

Rapoartele autoDNA conțin doar day verificate și de cea mai înaltă calitate, datorită cărora puteți evita să confrontți o greșeală.

Poti folosi si diferite servicii on the net specializate in verificarea istoricului masinii. Aceste servicii ofera informatii despre revizii, evenimente majore inregistrate in istoricul masinii si pot confirma sau infirma kilometrajul raportat.

Verificarea VIN este extrem de utila cand vrei sa afli mai multe despre istoricul unui vehicul inainte sa il achizitionezi. Poti afla daca masina a fost implicata in accidente ascunse sau daca a suferit daune majore, precum si daca a avut revizii periodice si kilometraj true.

Cartea de Identitate a Vehiculului (C.I.V.) este documentul eliberat de Registrul Auto Român care atestă pentru persoana care o deţine dreptul de proprietate asupra vehiculului şi treatment conţine datele tehnice şi de identificare ale vehiculului.

Bumper can help you simplify issues when evaluating two identical vehicles with our Expense facts on mounted alternatives, a hundred and fifty+ information factors of automobile specs and recollects.

Daca nu faci asta, poti sfarsi prin a plati un pret prea mare. Tine minte, poate fi foarte scump sa repari defecte ascunse. Vezi mai jos cele mai importante elemente la treatment trebuie sa fii atent cand cumperi o masina rulata.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Din punct de vedere tehnic, ați putea căuta pe Net toate aceste informații, dar un instrument de căutare a VIN-urilor encounter acest lucru în câteva secunde, ceea ce vă economisește mult timp.

Prin intelegerea si utilizarea corecta a acestui cod, poti obtine informatii valoroase despre vehiculul dorit si te poti asigura ca faci alegerea potrivita in ceea ce priveste achizitia unei noi masini.

A verifica handbook numarul VIN este imposibil, fiind necesar un instrument specializat denumit decodor VIN, precum cel oferit de către carVertical. În continuare vom întocmi pe scurt o clasificare mai detaliată a caracterelor constitutive ale seriei de sasiu:

Raportul despre istoricul daunelor reprezinta o prezentare detaliata a oricaror daune sau accidente suferite de vehicul in trecut. Informatiile incluse in acest raport sunt obtinute din baza de day a Registrului Auto Roman si pot fi verificate si actualizate in timp true.

În cazul vehiculelor din UE, VIS trebuie doar să furnizeze o „identificare clară a unui anumit vehicul”.

Aceasta serie de cifre si litere ofera informatii esentiale despre marca, modelul, anul de fabricatie, locul de fabricatie si alte verificare vin masina caracteristici ale vehiculului.

Report this page